Mos agaat female circle

Welkom bij een vrouwen cirkel, waarbij je je wilde wijsheid herinnert, terugkeert en terugwint. Geniet van uitwisseling, van gedeelde interesse en inbreng, meditatie, zingen, dansen, en wat zich aandient,… terwijl je verbonden bent in en met jezelf, elkaar en de natuur. Je bent welkom zoals je bent. We zitten samen in een veilige omgeving waar respect en vertrouwen voorop staan.

Laten we onze wijsheid vanuit ik communicatie delen en elkaar beroeren terwijl we ons zelf (terug) vinden in de cirkel en met elkaar ons unieke en onschatbare zijn op onze Moeder Aarde delen.

Het is een uitwisseling omtrent “vrouw-zijn”; waar je vrijuit kan praten; een inspiratiebron en/of steun kan zijn voor de anderen; waar je welkom bent met je twijfels en onzekerheden; je succes en je kleine stapjes; je moed en je angsten; waar je tot rust mag komen en voelen wat je voelt; zijn wie je bent.

Wees welkom!

Sharing

MAF staat voor Mos Agaat Female circle.

Doelstelling: In verbinding elkaar beroeren, onze wijsheid delen, bij jezelf komen, van de natuur genieten.

Een cirkel is een eeuwenoud ritueel, waarbij verhalen worden gedeeld in aandacht en respect voor zichzelf en elkaar.

Deze vrouwencirkel is een open cirkel voor vrouwen die zichzelf willen ontwikkelen vanuit hun vrouw-zijn; die willen groeien in zelfvertrouwen, moed en kracht.

Een warme thuis haven van ontmoetingen, steun en wijsheid zonder oordeel. Wie zin heeft en zich identificeert als vrouw is van harte welkom. We komen ongeveer één keer per maand samen, ieder brengt, wanneer die wil, iets aan in de groep om te bespreken, leren, beleven of uit te wisselen in het eerste deel. Daarna zingen we voor wie wil of luister je of … om af te sluiten met een meditatie. Voor alles is het belangrijk dat je in het cirkel gebeuren blijft. Je mag zeker ruimte voor jezelf creëren zolang het voor de cirkel ook fijn blijft.

Vrije bijdrage voor de logistieke kosten.