Musical artistic fellowship

Welkom bij een gezelschap, waarbij je jouw stem herinnert, terugkeert, terugwint en laat horen. Geniet van uitwisseling, van gedeelde interesse en inbreng, zingen, meditatie, dansen, en wat zich aandient,… terwijl je verbonden bent in en met jezelf, elkaar en de natuur. Je bent welkom zoals je bent. We zitten samen in een veilige omgeving waar respect en vertrouwen voorop staan.

Laten we onze wijsheid vanuit ik communicatie delen en elkaar beroeren terwijl we onze stem(terug) vinden en met elkaar ons unieke en onschatbare zijn op onze Moeder Aarde delen.

Het is een uitwisseling omtrent “klank”; waar je vrijuit kan zingen; een inspiratiebron en/of steun kan zijn voor de anderen; waar je welkom bent met je twijfels en onzekerheden; je succes en je kleine stapjes; je moed en je angsten; waar je tot rust mag komen en voelen wat je voelt; zijn wie je bent.

Wees welkom!

Sharing

MAF staat voor musical artistic fellowschip (muziekale artistieke gezelschap).

Doelstelling: In verbinding elkaar beroeren, onze stem delen, bij jezelf komen, van de natuur genieten.

Een gezelschap waarbij liederen, verhalen worden gedeeld in aandacht en respect voor zichzelf en elkaar.

Dit gezelschap is open voor iedereen die zichzelf wil ontwikkelen vanuit hun vrouwelijke-kant; die willen groeien in zelfvertrouwen, moed en kracht.

Een warme thuis haven van ontmoetingen, steun en wijsheid zonder oordeel. Wie zin heeft en vanuit de vrouwelijke energie komt is van harte welkom. We komen ongeveer één keer per maand samen, ieder brengt, wanneer die wil, iets aan in de groep om te zingen, bespreken, leren, beleven of uit te wisselen in het eerste deel. Daarna sluiten we af met een meditatie en vertrekken in stilte. Voor alles is het belangrijk dat je in het gezelschap gebeuren blijft. Je mag zeker ruimte voor jezelf creëren zolang het voor het gezelschap ook fijn blijft.

Vrije bijdrage voor de logistieke kosten.